Bel gelijk voor een afspraak
0521 - 58 94 51

Airco-reparatie

Zit je al een tijdje te zweten in je auto omdat de aircostuk is? In sommige gevallen is dan alleen bijvullen niet voldoende en is Airco reparatie noodzakelijk.

 Soms kan;

- Uw airco kan een lek hebben.
- Uw airco kan een storing hebben.
- Er kan een onderdeel kapot zijn.

In te veel gevallen wordt dus in eerste instantie een airco bijgevuld. Helaas blijkt vaak dat dit niet de oplossing is voor uw probleem. Erger nog, uw airco kan juist nog meer schade oplopen. De bedoeling is nou juist dat uw airco het wel blijft doen. Dat is wel zo fijn wanneer u op vakantie gaat. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en steeds meer kennis opgedaan. Hierdoor weten wij precies welke onderdelen kwalitatief goed zijn en wat uw airco precies nodig heeft. Ook voor regulier onderhoud van en advies over uw airco kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Hoe werkt Autobedrijf W. van Essen?

We stellen een diagnose. Hierbij kunnen talloze oorzaken aan het licht komen, die het probleem van uw airco verklaren. Van simpel tot ingewikkelder. Daarbij gebruiken wij professionele hulpmiddelen en onze jarenlange ervaring, om te achterhalen waarom uw airco niet goed werkt. Op het moment dat wij weten waar het probleem vandaan komt en hoe dit te verhelpen, kunnen we overgaan tot reparatie. Dit doen wij altijd in overleg met u.

Werkwijze airco reparatie

  1. Diagnose stellen
  2. Prijs bepalen voor reparatie
  3. Direct repareren of een nieuwe afspraak maken
  4. Na reparatie - uitgebreide controle
  5. Garantie op alle gevoerde werkzaamheden

 

   airco reparatie steenwijk

Autobedrijf W. van Essen
Oldemarktseweg 82
8341 SH Steenwijkerwold
T. 0521-589451
info@autobedrijfvanessen.nl


Openingstijden

Ma t/m vrij: 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Maak een afspraak