Bel gelijk voor een afspraak
0521 - 58 94 51

Onderhoud & Reparatie met behoud van fabrieksgarantie

Onderhoud en reparatie met behoud van fabrieksgarantie.

 

Een auto is een gebruiksvoorwerp. Dit houdt in dat een auto slijt en vervuild. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen is het van belang om onderhoud uit te laten voeren door een vakkundige garage. Er zijn verschillende soorten onderhoudsbeurten. Zo is er een grote en een kleine onderhoudsbeurt waarbij uw auto gecontroleerd wordt op verschillende essentiële punten.

 

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt worden er rond de 80 punten gecontroleerd en gecheckt. Onder andere de remmen, verlichting, banden, filters en de vloeistoffen worden gecheckt en bijgevuld indien nodig. Indien een van de monteurs een mankement aan de auto signaleert, overlegt hij eerst met de klant wat de volgende stap is. Zo komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan.

 

Kleine onderhoudsbeurt

Zoals de naam al zegt is een kleine beurt minder uitgebreid dan de grote beurt. Bij een kleine beurt controleert de monteur op rond de 20 essentiële punten van de auto. Onder andere de verlichting en de bandenspanning worden gecontroleerd. Ook wordt de olie van de auto vervangen. Indien een van de monteurs een mankement aan de auto signaleert, overlegt hij eerst met de klant wat de volgende stap is. Zo komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan.

 

Apk-keuring

Hoewel een apk-keuring niet valt onder de onderhoudsbeurten, is het wel nauw verbonden met elkaar. Een apk-keuring is een verplicht onderdeel om de weg op te mogen. Onze keurmeesters mogen de apk-keuring voor ieder merk uitvoeren. Het is aan te raden om de apk gelijktijdig te laten uitvoeren met een van onze onderhoudsbeurten. Veel punten van de apk en de onderhoudsbeurt komen overeen waardoor er gunstige prijzen en snelle service geleverd kan worden.

 

Behoud fabrieksgarantie

Bij AutoCrew Van Essen dragen wij het Bovag keurmerk. Dit houdt in dat wij reparaties, onderhoud en apk mogen uitvoeren aan uw auto zonder dat fabrieksgarantie verloren gaat. Om dit kwaliteitskeurmerk te mogen dragen moet je voldoen aan strenge eisen. Een soort bewijs van betrouwbaarheid en deskundigheid. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw mobiliteit.

 

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of een apk-keuring? Maak dan snel uw afspraak. Dan zien wij elkaar spoedig in onze garage in Steenwijkerwold.

 

https://www.autobedrijfvanessen.nl/contact/

Autobedrijf W. van Essen
Oldemarktseweg 82
8341 SH Steenwijkerwold
T. 0521-589451
info@autobedrijfvanessen.nl


Openingstijden

Ma t/m vrij: 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Maak een afspraak