Bel gelijk voor een afspraak
0521 - 58 94 51

Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van zo’n 9.500 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Garantiefonds Rijscholen, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Fabrieksgarantie

Wanneer je auto nog fabrieksgarantie heeft blijft deze geldig als u uw auto laat repareren door een Bovag erkent garagebedrijf.

Techneutentaal

Wat betekenen alle termen op uw factuur. De Bovag zet alle termen op een rij met een duidelijke uitleg. Klik op de afbeelding om op de Bovag site de termen te bekijken.

Techneutentaal

Bovag verzekering

Via de premiecalculator kunt u direct uw verzekeringspremie berekenen.

Algemene voorwaarden en garantie voorwaarden Bovag

Algemene Garantievoorwaarden

Algemene voorwaarden BOVAG

Bovag

Autobedrijf W. van Essen
Oldemarktseweg 54
8341 SG Steenwijkerwold
T. 0521-589451
info@autobedrijfvanessen.nl


Openingstijden

Ma t/m vrij: 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Maak een afspraak