Bel gelijk voor een afspraak
0521 - 58 94 51

Turbopartner

Autobedrijf W. van Essen nu ook TurboPartner 2.0.

TurboPartner 2.0 biedt Autobedrijf W. van Essen, naast de bestaande GeenGezeurGarantie en de persoonlijke ondersteuning, nu ook volledige toegang tot de turbo-kennisbank van Turbo’s Hoet. TurboPartner 2.0 biedt Autobedrijf W. van Essen en zijn klanten zo minimale risico’s en maximale zekerheid bij de montage van een turbo.

Turbo’s Hoet lanceert TurboPartner 2.0 formule

Turbovervanging met minimaal risico en maximale zekerheid!

Gecombineerd met de reeds bekende twaalf maanden GeenGezeurGarantie – waarbij Turbo’s Hoet gratis een vervangende turbo levert, ongeacht de schadeoorzaak – en de bestaande 24 maanden garantie op turbo’s weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico's en maximale zekerheid bij turbovervanging.

 

Persoonlijke ondersteuning & uitgebreide turbo-kennisbank

Eveneens nieuw in de TurboPartner 2.0-formule is de turbo-kennisbank waar aangesloten TurboPartners voortaan op terug kunnen vallen. Via deze kennisbank, die als app wordt aangeboden maar ook online te raadplegen is, stelt Turbo’s Hoet al zijn kennis op het gebied van turbovervanging en -montage online beschikbaar. Autobedrijf W. van Essen kan de turbo-kennisbank raadplegen voor maximale zekerheid bij het monteren van een vervangingsturbo.

 

20180227 135355

Over Turbo’s Hoet

Met vijf vestigingen is Turbo’s Hoet (onderdeel van Turbo’s Hoet Groep) actief in Frankrijk, België, Nederland, Bulgarije en Roemenië. Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is officieel distributeur van de wereldwijd bekende turbofabrikanten Garrett, BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Naast turboladers voor personenauto’s levert Turbo’s Hoet ook turbo’s voor de landbouwsector, bouwsector, industrie, maritieme sector en transportsector.

Autobedrijf W. van Essen
Oldemarktseweg 54
8341 SG Steenwijkerwold
T. 0521-589451
info@autobedrijfvanessen.nl


Openingstijden

Ma t/m vrij: 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Maak een afspraak